tiistai 17. kesäkuuta 2014

Punnitse & Retroile

Heippahei rakkaat lukijat! 

Ihana yllätys, että blogiin on eksynyt lukijoita myös piiitkän tauon aikana.

Viime talvi toi elämääni ison muutoksen, joka vei mukanaan kaiken ajan bloggaamiselta, muttei suinkaan kirppistelyltä ja intohimolta retroaarteisiin, blogina ja tavaroina kotona. Arki alkaa pikkuhiljaa muotoutua sellaiseksi, että blogin kirjoittelu on jälleen ajankohtaista!

Koti <3

Kuvassa itselle synttärilahjaksi kirpparilta löytynyt ihana pyöreä pöytä, Riemuraita- ja Tuliainen-purkkeja Aarikalta sekä Tamara Aladinin Carmen-kääntömaljakoita.

Vapaa-aikarosvoksi elämääni tuli yrittäjyys eli yksi toteunut unelma elämässäni. 7.6. pyörähti ensimmäinen puoli vuotta avajaisten jälkeen ja en voi olla muuta kuin onnellinen ja ihmeissäni siitä miten äkkiä aika on mennyt.

Ja se toinen paikka kodin vastapainona

Eli tällä erää mikäli en ole kotona tai kirpparilla tonkimassa niin olen töissä, omassa ihanassa Punnitse & Säästä-myymälässäni, jonne olen myös tuonut vähän omaa kosketusta. Ovessa oleva verho sai eläköityä koti-ikkunasta, se sopii hyvin tänne. Kirppisten ja Punnarin ajatusmaailmat sopivat hyvin yhteen eikä varmaan kenellekään ole ihme että molemmat kiinnostavat meikäläistä. Tervetuloa moikkaamaan!

Herkut kirppiskierrokselle :P

Kakussa värit kohdallaan!

Kirjoitellaan taas pian!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...