sunnuntai 17. elokuuta 2014

Sydän

Sydän on minusta yksi Finelin kiehtovimmista ja mystisimmistä sarjoista ja koristeista. Sydän ei ole ainoa koriste, jonka suunnittelijasta ei ole virallista tietoa, mutta monet muut näistä ovat tyylillisesti tietylle suunnittelijalle tyypillisiä paitsi Sydän. Sen yksinkertainen ja hurmaava muoto voi olla peräisin kenen tahansa kynästä!


Sydän-koristeella löytyy kahdenkokoisten mukien ja kulhojen lisäksi lautanen, kaadin sekä Pikku-pehtoori. Itselläni näistä löytyy mukipari isommassa koossa sekä pienempi kulho.


Useimmiten pienemmässä kulhossa on myös pienemmät sydämet, isommassa kulhossa taas jotakuinkin mukien sydänten kokoluokkaa olevat. Törmäsin kuitenkin surffaillessani kuvaan pienestä kulhosta, jossa sydämet olivat isompaa kokoa ja täten koristeen alareuna ylsi yli kulhon puolenvälin, näytti omaan silmään ainakin hassulta siinä mittasuhteessa! Kuvan voit katsoa halutessasi tästä linkistä.


Sydän on sarjana myös aika arvokas, omat mukini löysin sopuhintaan, koska ne ovat jo aika elämää nähneet... Kulhosta puolestaan sain maksaa 60 euroa, mikä on aika maksimihinta hyväkuntoisesta pienestä kulhosta. Jotenkin minulla on sellainen tunne, että nämä astiat tulevat olemaan vielä todella arvossaan!


Vaikkei tämä koriste tiedonjanoani sammuta on se täydellinen söpöstelyyn, hemppistelyyn ja muihin ihaniin juttuihin niin arjen keskellä kuin juhlan hetkinä. Ei voisi olla kivempia astioita juoda vuosipäivänä kahveja, tarjoilla ystävänpäivän herkkuja tai kertoa kukkasin rakkaudesta kuin laittaa kukat sydänkannuun! 

Kuva lainattu täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...