maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kirppislöytöjä

Ilmoitusluontoisena asiana tähän väliin pahoittelen kesäkiireiden tuomaa hiljaisuutta täällä blogosfäärin puolella. Pykäsin parisen viikkoa sitten pystyyn kahvilan ihan noin semispontaanina päähänpistona ja se pitää tämän retrohullun tällä hetkellä mukavan kiireisenä. Kirppareilla ehtii silti silloin tällöin pistäytymään, keskitytään niihin löytöihin nyt parin blogikirjoituksen ajan!

Muoviteemaan liittyen samaisella viikolla kirpparilta löytyin taas yhdet ihanat Sarviksen munakupit sekä Sarviksen tarjotin.(Kyllä. Ihmisellä, joka ei koskaan syö keitettyjä munia voi olla kolme eri settiä munakuppeja...) Lisäksi löysin omat mummola-juomalasini! 


Jokaiselle kirpparikiertäjälle on varmasti enemmän kuin tuttu tuo tunne, joka tulee törmätessä johonkin tavaraan, joka on ennestään tuttu mummolasta, lapsuudenkodista, mökiltä, sukulaisen luota lapsuudesta... Näiden lasien kohdalla tunsin itse tuon kyseisen sykähdyksen viimeisimmän kerran.


Minun mummolassani oli näitä laseja muutama kappale eikä mistään muusta itsetehty mansikkamehu maistunut paremmalta. Yhä pidän näitä laseja maailman suloisimpina ja sydäntä lämmittää saada juoda näistä aamuisin mehuni.Laseille en sen kummempaa nimeä löytänyt, lienevät Kotilasin tuotantoa - tai niin ainakin epäilisin. Saa avautua mikäli näille jonkun nimen tietää! Laseja oli peräti 9 kpl samassa paketissa, maksoivat yhteensä huikeat 2 euroa!Sarviksen söpölit pinkit munakupitSarviksen tarjoitin


...josta tuli pojille alunen! Skotte-säästökoiria Handelsbankenilta


Taustana toimi myös uudehko kangaslöytö, oli vaan jotenkin niin herttainen, että eiköhän tälle käyttöä löydy! 

Toivottavasti joudan taas pian kirjoittelemaan, hyvää kesää kaikille blogiin eksyneille!

3 kommenttia:

  1. Noi lasit on mullekki rakkaita. Meillä oli noita sillon ko olin piäni. Oon haalinu niitä kirppikseltä, taitaa olla mullaki 9 kpl, mut noin halvalla en oo niitten kans päässy. Ihania noi muutki löyröt. :-)

    VastaaPoista
  2. Noissa laseissa on vaan sitä jotain, tosi hyvännäköset ja sopivan korreet arkilaseiks :) Kätevästi menee myös pinoiks, pysyy lapsenki kädessä ja sanoinko jo miten kivannököset ne on? :D Näitä vois kehua loputtomiin! :)

    VastaaPoista
  3. Heippa, designlasi.comin keskustelupalstalta löysin tiedon, että lasi on Riihimäen lasin "Saga". Itse ostin juuri kirppikseltä näitä 10 kpl ja sen takia aloin asiaa selvittää :) ehkä olet jo saanut jostain nimen selville, mutta tässä se nyt vielä varmuuden vuoksi....

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...