tiistai 29. tammikuuta 2013

Aarikkaa

Aarikan, kuten monen muunkin yrityksen syntytarina tai suunnittelijan ura alkaa tarpeesta. Kaija Aarikka opiskeli taideteollisessa oppilaitoksessa tekstiilitaiteita eikä löytänyt suunnittelemaansa pukuun nappeja - ne oli siis tehtävä itse. Napeista ajatus jalostui pian koruihin. Kaija Aarikkaa inspiroi suuresti pyöreä muoto, mitä ei ole vaikea huomata! Aarikka on perustettu vuonna 1954.


Takana kurkkii Sarviksen Katrilli-rasia eri värisellä kannella

Taustalla Kirsi-tuikku ja aiemmin blogissa esittäytynyt Hyasintti-maljakko

Nämä Aarikan purkit ovat Tuliaispurkkeja ja onhan ne vaan suloisia kuosiltaan! Harmikseni itsellä näitä on vain nuo kaksi kappaletta, ruskea on kokoa isompi kuin tuo vihreä.

Täällä päin näitä, saati esim. Kukkaset-purkkeja, liikkuu kirppareilla tosi harvakseltaan. Jos hinta on sopiva niin menevät taatusti kuin kuumille kiville. Huuto.netissä ja muualla hinnat ovat taas päätä huimaavia, ei näistä kuitenkaan paria kymmpiä kappaleelta postareineen raaski maksaa!


Isompi purkki toimii itsellä kahvipurkkina, haisi vahvasti kahville ostaessani ja hajunpoistovaivan välttääkseni se sai jatkaa samassa hommassa. Vihreä purkki on vessan kaapissa sekalaisena säläpurkkina, pikkurasvat, pinnit, ponnarit ja muu sälä häviää sinne mukavasti.


Tässä kynttilänjalassa ei Aarikkaa-lukenut, mutta muotokielen perusteella uskaltaisin väittää sitä Aarikan valmistamaksi.


Pohjassa on tällainen teksti, 70 - 52 inni? Maalattu, tai jotain muuta, onko kenelläkään tietoa mitä tarkoittaa?


Siellä se on, löysi heti oman nurkkansa jakkaran päältä kun tuli kotiin! Kynttilänjalan lisäksi näillä on aiemminkin blogissa esiintyneet munakupit, kahvipurkkeja, säästölipas sekä harmaa purkki, jossa on ollut puuteria kumihanskoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...