perjantai 26. huhtikuuta 2013

Retro-simmarit

Kesä lähenee ja uimaan pitäis uskaltaa! Onneksi "Ei ole väliä näkeekö hän Teidät veden alla tai päällä, sillä Finncrepe Helanca uimapuvut ovat yhtä istuvia ja taidolla muotojanne myötäileviä molemmissa elementeissä." Näin kerrotaan Eeva-lehdessä vuonna 1971. 
Mistä on kesätytöt tehty? Hyvästä tuulesta ja kukkasista ja istuvista FINNFASHION-uimapuvuista. Niiden neulos on FINNCREPE "HELANCA"a - joustavaa ja aina mittansa pitävää, uinnon, katseen ja kaiken kesäelon kestävää. FINNFASHION on myös isoille tytöille tehty.Mainoskuvat lainattu täältäSamaa Finncrepe-laatua on onneksi ollut tarjolla myös miehille! Allaolevan simmarit on valmistanut lahtelainen Ässä-tuote. Nämä ovat löytö pienen paikkakunnan vanhan kyläkaupan jäämistöstä. Valikoimaan on siis pitänyt kuulua kesällä myös uimahousuja tarvitseville lomalaisille.


Molemmissa uimahousuissa oli ässätuote-hintalapun lisäksi finncrepe Helanca-tarrat, laadun takeeksi!


Simmareita oli vieläpä kahdessa ihanassa sävyssä, kylläpä on varmaan hyvännäköistä ruskettuneella iholla!Harmikseni tämä ässä-tuote jäi hyvinkin mysteeriksi. Lahtelainen yritys on kyseessä, mutta paljon muita jälkiä ei ole nykyaikaan jäänyt Internetistä saatavaksi. Kenties joku lahtelainen tietäisi paremmin! :)Ainoa yksityiskohta, jonka löysin on tämä kuva vanhasta Kutomo & Neulomon talosta, kuva on täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...