sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Askon liinavaatekaappi

Kotonani on retroiluesineiden lisäksi paljon vanhoja huonekaluja uusien joukkoon ujuttautuneena. Viimeisin hankinta kamalan Sotkan vaatekaapin tilalla on tämä kaunis liinavaatekaappi. Omistan niin vähän vaatteita, että vaatteeni mahtuivat tuonne leikiten! 


Liinavaatekaapin kaksi ehdottomasti mielestäni parasta puolta ovat laskutila sekä jalat. Sen alta voi siivota kätevästi eikä taakse pääse piiloon turhaa pölyä/roinaa. Muutenkin minua viehättävät jalalliset kaapit ja senkit, niissä on vain sitä jotakin.


Tosiaan kun tätä "roinaa" eli esillä pidettäviä kauniita esineitä riittää myös minun taloudessani tuo laskutila ei ole pahitteeksi. Sitä ei makuuhuoneessa ennestään ollut kuin lipastollisen verran ja se tahtoo hautautua vaatteisiin.


Viimeisimmän kodin uudelleen järjestelyn jälkeen liinavaatekaapin päälle ilmestyi osa purkkikokoelmaa. Huonekalun siirtelyä tulee harrastettua ihan kiitettävän usein. 

Maailman kamalimpia tunteita on kun tajuaa, että sisustusurakka on valmis. Siihen ei auta muu kuin ensimmäisen vapaapäivän tullen jyräillä huonekalut uusille paikoille, vaihtaa verhot ja liinat noin ensiavuksi.


Liinavaatekaappi on Askon valmistama, kotimaista laatua siis! Puuhuonekalut ovat myös tuunaajan unelma, maalin voi aina hioa pois ja vetää uuden mieluisamman päälle. Tässä kaapissa oli valmiiksi mukavan neutraali, mutta kuitenkin persoonallinen väri, jes!


Siinä vielä lähemmin kaapin päällä olevat purkit. Vasemmalta alkaen IRAn retropurkki, kaksi muuta tanskalaista, kaksi kotimaista kahvipurkkia, Fazerin parhaat-purkki, englantilainen purkki sekä Gustav Paulig 100 vuotta-purkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...