tiistai 21. toukokuuta 2013

Fazerin parhain

Fazerin parhain karamellisekoitus - kuka ei ole eläissään näitä syönyt? Maut ovat vaihdelleen ajan mittaan, mutta klassikkoja silti kaikki.

Fazerin parhaimmalla karamellisekoituksella on herkuteltu vuodesta 1935 saakka ja sekoituksessa olevilla Kiss Kiss-karuskeilla jopa vuodesta 1897! Sitkeä sisus ja rapea kuori, joku rakastaa ja toinen vihaa.Purkki on melko tuore löytö kirpparilta. Minulla oli vastaava vuosia sitten, mutta möin sen tai annoin jollekin lahjaksi. Nyt se sopi paremmin omieni jatkeeksi, ainakin siihen asti kun taas kyllästyn!


Nettiä selatessani löysin hauskan nostalgiantäyteisen keskustelun vanhoista karamelleista, joita tässä sekoituksessa on kulloinkin ollut ja kuinka niitä kaivataan takaisin. Kopioin tähän muutaman, iskeekö teihinkin kenties nostalginen mieliala, vesi kielelle vai inhottaako ajatuskin jostain mausta?

"Minua oikein ärsyttää se, ettei Fazerin Parhaissa enää ole esim. geishakarkkia! Se oli ihana. Vaaleanpunainen kääre, kuin geishapatukka, mutta kova imeskeltävä namu. Nyt sitä ei enää ole ollut VUOSIIN pussissa. :( "

"Oma lempparini 90-luvulla oli pähkinäpallero, jonka pinta oli nappulainen ja sisällä ihanaa pähkinätahnaa!"

"Regina-karkki. Ihana, tumma täyteläinen namu. Vaan ei ole enää. "


Itselleni valinta on ainakin selvä, Laktat ja Toscat on lemppareita - Kiss Kissit ja jääkarhu-kääreiset ehdottomasti inhokkeja, ne menee aina vieraille tarjolla olevaan kulhoon.


Samaista karamellisekoitusta on myyty tämän kyseisen purkin lisäksi ainakin kahdessa tällaisessa purkissa.


Tämä kuva lainassa Prinsessojen kotitalous- blogista, täältä

Ja tämä Hansun kirppu-blogista, täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...