keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Senkki

Jatketaan huonekaluasialla! Olohuoneen komein huonekalu on ehdottomasti tiikki-senkki. Senkki on upeassa kunnossa lukuunottamatta kannen muutamaa naarmua. Tämä oli liinavaatekaapin ohella edullinen kirpparilöytö. Uskomatonta että näistäkin pyydetään esimerkiksi Etelä-Suomessa satoja euroja! Sinänsä vanhat laatuhuonekalut ovat myös sijoitus, jos itsekin pitää huonekalusta hyvää huolta ja sopivan markkina-ajan tullessa omansa saa takuulla takaisin.


Itselläni senkki toimittaa tosiaan tv-tason/-pöydän virkaa. Päällä on television lisäksi tällä hetkellä Pehtoori-pannun ja parin kahvikuppiparin lisäksi pari Skotte-säästökoiraa sekä pari uudempaa säästölipasta. Näihin esineisiin palaan varmasti takaisin jossain vaiheessa.


Senkissä on kaappi sekä laatikostot. Molempien pintapuoli on moitteettomassa kunnossa. Teak / tiikki on varmasti väriltään ja materiaaliltaan mielipiteenjakaja. Osa vieraista on selvästi kammoksunut senkkiä ja osa ollut kateudesta vihreä. Minun makuuni tämä kuitenkin sopii, se on vain yksinkertaisesti upea ja varmasti paras huonekaluostokseni!


Taustalla näkyy aiemmin blogissa vilahtanut puhelinpöytä.


Tässä kuvassa tuo upea pinta näkyy parhaiten. Yksinkertaisesti kaunista! Tiikki-puita kasvaa Etelä- ja Kaakkois-Aasiassa, lujuus- ja kestävyysarvoiltaan se on yhä edelleen omaa luokkaansa. Tiikki on myös hyvin arvokasta ja todennäköisesti siksi halvempien materiaalien vallatessa alaa sen käyttö on vähentynyt. 


Tässä kuvassa vielä senkin päällä olevat esineet. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...