lauantai 1. kesäkuuta 2013

Sienimetsällä

Tämä viikko on hurahtanut lomaillessa. Oli loma minkä pituinen tahansa siihen kuuluu aina kirpparikierros toisessa kaupungissa. 

Tällä kertaa suuntasin auton nokan Joensuuhun, Joen jättikirppikselle sekä Valintatorille. Molemmissa oli pöytiä parisen sataa, katseltavaa siis riitti mukavasti! Joen jättikirppis oli näistä selkeästi siistimpi ja miellyttävämpi paikka, mutta kunnon kirppistelijäähän ei pieni sekasorto haittaa - päin vastoin!


Reissun ehdoton kohokohta ja aikoihin paras kirpparilöytö on tämä. Esteri Tomulan koristelema Finelin Tatti-salaattikulho! Piti melkein ääneen hihkua kun näin sen hyllyllä, viimeistään siinä vaiheessa kun katsoin pohjasta hintaa. Tatti-kulho oli loistavassa kunnossa, käytön jälkiä jokunen sisällä ja reunassakin vain muutama nirhauma emalissa. Kuvissa näkyvä oranssi on heijastusta oransseista verhoista :)
Siis näitä yksityiskohtia. Niin ehtaa Tomulaa! Ihan mielettömän suloinen - vaikken todellakaan ole sieni-ihminen! Tähän asiaan palaan taatusti myöhemmin - niin Tomulaan, kulhoon kuin muuhunkin saman reissun löytöihin, heti lomakiireitten hellitettyä! :)


Kulholla on ihan oikeasti kokoa, vieressä 1,5l kokoinen Pehtoori :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...