keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Nanny Stilliä

Näin talvella tulee osteltua jos minkälaista kynttilä- ja tuikkukippoa, alusia ja muita. Nanny Still on yksi lempisuunnittelijoistani ja törmäsin vähän aikaa sitten näihin upeisiin Kehrä-sarjan tuikkuihin. 
Vaikkakaan en sarjan muista tuotteista niin perusta - enkä yleensä muutenkaan kirkkaasta lasista niin näihin ihastuin välittömästi. Ne ovat minusta yksinkertaisesti lempeän hauskat ja sympaattisen näköiset! Valo taittuu myös hauskasti pinnan röpelöltä pimeällä. 

Muuten tuota sarjaa on kirppareilla liikkeellä runsaasti, varsinkin laseja ja lautasia - olleet vissiin oikea hittituote joka kodissa! Näiden tuikkujen tarkkaa valmistusvuotta en osaa sanoa, sarjaa on valmistettu niin 1970-luvulla kuin 1980-luvulla, esimerkiksi jälkiruokakippoja on tehty 70-luvulla ja juomalaseja 80-luvulla.


http://www.retromaa.fi/1213
Näiden söpöliinien lisäksi haluan esitellä samaisen suunnittelijan Tiimalasi-maljakon, joka löytyy minulta Oliivinvihreänä. Maljakkoa on valmistettu myös esimerkiksi sinertävän harmaana,  punaisena sekä kirkkaana. Tiimalasi-maljakoita on myös erimallisia, (ainakin tuotenumerot 1441-1444), tämä kyseinen on tuotenumeroltaan 1444. Valmistuksessa maljakko on ollut vuosina 1971-1976.


http://www.retromaa.fi/1214

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...