sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Punainen keittokomero

Muutama teksti aiemmin purkkiaiheessa ollessani sivusin oman keittiöni säilytystilaongelman pöydälle tuomaa purkkikasaa. Keittiössäni on yhteensä 2 pientä keittiökaappia säilytystä varten, yksi kuivauskaappi sekä yksi kulmakaappi astioille. Kuiva-aineita voi kuitenkin kätevästi säilöä jos jonkinmoisissa purkeissa ja kannuissa pöytätilan reunalla. Itselläni teemana on tällä hetkellä mitä ilmeisemmin punainen.
Sekalaiseen tämän hetkiseen röykkiöön kuuluu niin kotimaisia kuin tanskalaisiakin, uusia ja vanhoja. Omppu-nimiset Plastexin purkit ovat uusia, olivat vieläpä ainakin ennen joulua tarjouksena Anttilassa. Ei niitä vain voinut vastustaa! Purkkeja taisi olla kuutta erilaista tarjolla, itselle tarttui mukaan niin litran kuin puolen litran purnukat tuolla retro-mallin kannella.

Edessä on pienempiä ruskeita purkkeja, jotka löysin noin vuosi sitten kirpparilta, sopivat oikein hyvin mausteille. Joukossa myös yksi Aarikan purkki ja oikealla oleva vaakaraidallisen purkin kyljessä on teksti "Uusiutuva KEKO 65 vuotta! 1916-1981".
Punaiseen teemaan sopien hellalla majailee emalinen paistinpannu. Paistinpannu on Rondo nimeltään ja näitä on valmistettu Arabian Wärtsilän tehtaalla 70-luvun puolenvälin tienoilla. Punaisen lisäksi näitä on valmistettu ainakin keltaisena. 

Kantta oonkin jo hyvän tovin tälle orpolaiselle etsinyt, vinkatkaa jos jolla kulla on nurkissa ylimääräinen pyörimässä. Ruokaa näissä emalisissa ei kehtaa valmistaa, jos ei saa naarmuille niin ruoka ainakin palaa pohjaan!

2 kommenttia:

  1. Hei! Ihana tuo paistinpannu, taitaa olla vielä aika hyvässä kunnossa :)

    VastaaPoista
  2. Niin on, ihan mielettömän suloinen! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...