torstai 12. syyskuuta 2013

Purkkihylly

Oon valitellut muuttohetkestä lähtien keittokomeron laskutason puutetta ja ainakin yhtä paljon kaappitilan vähyyttä. Purkkihulluna onneksi saan aina hyvin niihin tarviketta ja rompetta piiloon ja nätimmäksi röykkiöksi pöydän nurkkaan kulmakaapin alle, mutta viikonloppuna mulla välähti!


Tässä on tilanne keittiössä ennen, kamalan näköstä ja sotkusta! Hyi!


Kirpparilta löytyi viime viikolla kaksi Riihimäen lasin tavallista lasipurkkia kansineen parilla eurolla, mulla näitä jo on ikkunalaudalla muutama, mutta halpa hinta kutkutti ostamaan silti... Koska jo noista kahdesta kannesta olisin voinut sen pari euroa maksaa! Aiemmin syksyllä kyselin isältä osaisko se rakentaa mulle hyllytason keittiöön, mutta se ei oo kiireiden takia ehtinyt niin piti ruveta tuumasta toimeen...Ikeasta vitosella valkoinen hyllylevy ja siihen vaan lasitölkkien päälle lepäämään.


Kannet on tosiaan hyvä olla niin on kestävämpi ja turvallisempi - tai niin ainakin olettaisin! Ei yhtään naulaa tai liimaa, ei ruuveja eikä pauketta eli nikkarointia minun makuun! 


Eikun vaan purkkia purkkin päälle purkkihyllyyn, ei paljon helpommaksi vois mennä!


Siinä vielä "tukipylväs", sekin imas sisäänsä soijarouhepussin eli kaikki säilytystila on nyt hyötykäytössä. Ensin meinasin laittaa sinne tekokukat, mutta niissä kehnoissa oli liian leveät ruukut noihin purkkeihin. Noihin saa kyllä kivasti sesongin mukaan vaihdeltuakin sisältöjä, olohuoneessa talvisin niissä on esimerkiksi aina kynttilöitä.
Eilen ystäväni varsin laski montako purkkia täällä on näkyvillä, se pääsi reiluun 50 purkkiin laskuissaan eli se olis reilu 1,5 purkkia neliötä kohden, eihän se oo vielä paljon, eihän? 


Etualalla uusi Melittan pirtsakka kahvinkeitin, taitaa olla 80-lukulainen tulokas. Mummilassa oli tuollainen ruskea ja sekin toimii varmaan yhä. Ennestään mulla oli valkoinen Moccamaster, mutta olkoon tämä nyt sellainen välietappi ennen keltaista Moccamasteria... Toissa viikon heräsin kolmen aikaan töihin, kahvinkeitin oli aurinkona niinä aamuina, ihana väriläiskä!Keskellä on Plastexin vanha aito Omena-purkki, reunoilla on viime talvena ostetut uustuotannon Omenat. 


Jälkeen. Onhan tuolla vähän siistimpää, ja ehkä vähän enemmän tilaakin! Ja pöydätkin pyyhittynä, nyt tajusin tän todellisen idean Ennen - Jälkeen-kuvasarjoissa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...