lauantai 14. syyskuuta 2013

Syksyn värit

Vuodenaikojen vaihtumisessa pidän siitä, että ne vaihtuvat myös kotona sistustuksessa, kesäverhot joutivat pesuun ja syysverhot ikkunaan. Rakastan lämpimiä ja murrettuja punaisia ja oransseja ja sitä lämpöä, joka niiden mukana tulee sisälle ja fiilikseen. Ne toimivat samalla tavalla kuin kynttilät.



Nämä verhot ostin kiusakseni kaappiin odottamaan jo alkukeväästä. Siitä asti olen odottanut syksyä ja viimein tuli se päivä, jolloin kesäverhot tuntui silmään liian kirkkailta ja vihreä väärältä väriltä. En voi ymmärtää ihmisiä, joilla voi olla samat verhot parikin kymmentä vuotta, sehän on oikea verhovankila! Ostat verhot ja saat kaupan päälle elinkautisen tuomion katsomaan niitä verhoja?


Verhojen lisäksi iski totaalikyllästyminen kehyksissä olleisiin julisteisiin. Kaapissa oli sattumoisin muutama joutilas tyynyliina ja päässä ajatus miksi ei? Niistä tulikin ihan yllättävän hauskan näköiset, kelvatkoon nyt siihen asti kunnes löytyy jotain muuta tilalle - tai viimeistään kunnes näihin tulee totaalikyllästyminen.





Ei näitä kyllä oikein muuten voi kuvailla kun hassuiksi, mutta hassuhan se on niiden katselijakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...